Ne propustite nove epizode serije koja će vas nasmijati do suza

Zaronite u uzbudljivi svijet poslovnih intriga, strasti i rivalstva sa novim epizodama uvijek zanimljive serije “Tender” koju možete gledati svake nedjelje u 20.30 sati na kanalu MY TV na usluzi Moja TV.

Read More

0 Comments3 Minutes

Na setu 2. sezone serije „Kotlina“

U produkciji SCCA/pro.ba u okviru projekta BH ContentLab BH Telecoma, na sarajevskoj lokaciji Marijn Dvor 28. februara 2024. počelo je snimanje novih osam epizoda 2. sezone savremene kriminalističke TV serije Kotlina reditelja Danisa Tanovića i Aide Begić. Kreatori serije su Tanović i Amra Bakšić Čamo, dok scenarij potpisuju Tanović, Bakšić Čamo, Nikola Kuprešanin i Adnan Lugonić.

Read More

0 Comments3 Minutes

Obavijest o poništenju Javnog poziva BH Telecoma

U skladu sa tačkom VII Pravila Javnog poziva zainteresiranim za prijavu projekta igrane serije u okviru BH Content Lab platforme BH Telecoma od 16.8.2021. godine, te u skladu sa tačkom VII Pravila javnog poziva za prijavu igranog filma (Dopuna Javnog poziva zainteresiranim za prijavu projekta igranih serija) u okviru BH Content Lab platforme od 28.2.2022. godine, Dioničko društvo BH Telecom Sarajevo poništava navedene javne kontinuirane pozive, počevši od datuma objave ove obavijesti, odnosno od 23.12.2023. godine.

Read More

0 Comments1 Minute

BH ContentLab platforma predstavljena na NEM Zagreb 2023

BH ContentLab platforma BH Telecoma predstavljena je na događaju NEM Zagreb 2023, koji se ove godine održava u periodu od 6. do 8. decembra i koji je trenutno najveći TV market u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Read More

0 Comments3 Minutes

Ekipa serije „Princ iz Eleja“ najavila premijeru na MY TV 10. decembra citirajući Mikija Princa: Razvalićemo!

U povodu TV premijere domaće humoristične serije “Princ iz Eleja”, koju potpisuju kreatori Elma Tataragić, Dušan Vranić, Enes Zlatar i Amra Bakšić Čamo, a redatelj je Alen Šimić, danas je održana press konferencija kroz druženje na setu u sarajevskom studiju gdje je serija snimana.

Read More

0 Comments7 Minutes

“Princ iz Eleja” početkom decembra na MY TV kanalu

Nova domaća humoristična serija “Princ iz Eleja” kreatora Elme Tataragić, Dušana Vranića, Enesa Zlatara i Amre Bakšić Čamo, u režiji Alena Šimića, početkom decembra počinje premijerno prikazivanje ekskluzivno na MY TV kanalu na Moja TV platformi. U glavnim ulogama pojavljuju se Alen Muratović, Nadine Mičić i Mediha Musliović.

Read More

0 Comments5 Minutes

Ekskluzivno prikazivanje serije “Znam kako dišeš” na HBO Max platformi

Nova domaća serija „Znam kako dišeš“ kreatora Jasmile Žbanić i Damira Ibrahimovića, nastala u produkciji BH ContentLab platforme BH Telecoma i Deblokade, ekskluzivno će biti prikazana 23. novembra na HBO Max streaming platformi.

Read More

0 Comments3 Minutes

Prva domaća serija sa elementima misterije: „Komar“ u završnoj fazi snimanja

Snimanje nove domaće serije „Komar“ kreatora Timura Makarevića, nastale u produkciji BH ContentLab platforme BH Telecoma, privodi se kraju. Preostalo je još nekoliko dana da se snime posljednje scene, a tim povodom upriličena je posjeta setu na lokaciji Titovog bunkera u Konjicu.

Read More

0 Comments5 Minutes

Recenzija TV serije: Stvarnost i fikcija u novoj bh. seriji “Znam kako dišeš“

Na portalu www.filmofil.ba objavljena je recenzija serije „Znam kako dišeš“ nastale u sklopu BH ContentLab plaforme. U nastavku u cijelosti prenosimo objavljeni tekst autora Seada Vegare.

Read More

0 Comments4 Minutes